perjantai 6. elokuuta 2010

Kuntokeskus Wolf Tampere

Kesälomalla tuli käytyä Tampereella ja paikallisella salilla Wolfilla. Olin kuullut paljon salista, mutta se oli kyllä vieläkin parempi treenipaikka tositreenaajille kuin uskoinkaan. Alunperin piti treenata vain olkapäät ja ojentajat, mutta pitihän kaikkia mahdollisia härveleitä kokeilla. Salilla menikin tupla-aika normaaliin verrattuna.

kuva: Wolf
Sali sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa syvällä maan alla(ei huono hellekeleillä). Paikka oli vähän nuhruinen ja kuluneen näköinen, mutta toisaalta kyllä siisti ja mikä tärkeintä kaikki laitteet olivat toimintakuntoisia. Kaikille lihasryhmille löytyi todella runsaasti laitevalikoimaa; vapaita painoja, vipuvarsilaitteita, koneita, aerobisia laitteita jne. Salin jonkinlainen erikoisuus oli kiipeilyseinä, jota en kylläkään kokeillut.

Muut asiakkaat olivat ainakin alkuillasta "melko" massiivisia treenaajia. Olen tottunut yleensä olemaan yksi salin suurimmista häristä, mutta nyt tunsin itseni pulkannaruksi :) Bongasin salilta ainakin raskaansarjan suomenmestarin Rami Aaltosen, joka kuulemma valmistautuu syksyn kisoihin ( Ramin blogi ). Salilla kyllä käy ihan tavallisiakin treenaajia, nyt ei vain sattunut montaa kohdalle.

Suosittelen Wolfia kaikille, jotka suhtautuvat vakavasti harjoitteluun. Mukanani ollut kaverini vaihtoi heti seuraavana päivänä jäsenyytensä suuressa liikuntakeskuksessa Wolfiin.

1 kommentti:

  1. Olen ollut erittäin tyytyväinen salin vaihtoon ja täysin samaa mieltä salista!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...