perjantai 27. syyskuuta 2013

Protaus kirjakaupoissa

Protaus ei ole proteiinin lisäämistä ruokavalioon, vaan huomion kiinnittämistä ravinnon laatuun ja ajoitukseen, liikuntaa unohtamatta. Protaaja noudattaa pääsääntöisesti hyviä syömistottumuksia. Protaajan lautasella voi olla esimerkiksi kalaa, kasviksia ja täysjyväviljaa. Mikään ruoka-aine ei ole täysin kielletty, vaan protaaja keskittyy suuriin linjoihin lillukan varret unohtaen.


"Kaikille aktiivisesti liikkuville kirja on toimiva perustietopaketti, suositeltavaa luettavaa!"   -Varpu Tavi Kg-lehden blogissa-

Liikuntaharrastusta aloittaessa on hyvä kiinnittää huomiota myös ruokavalioon. Tavoitteista riippuen ravitsemuksella voi olla harjoittelua suurempi merkitys onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. 


"Kirja sopii kaikentasoisille liikkujille sekä niille, jotka kaavailevat aloittavansa liikkumisen ja haluavat tietoa terveellisistä elämäntavoista ja ravitsemuksesta."   -Emilii Dove Healthberry-blogissa- 

Ravitsemustiedon lisäksi kirjassa on ohjeita liikuntaharratuksen aloittamiseen. Kilpailuissakin menestynyt triathlonisti ja toimittaja Taru Schroderus antaa helposti noudatettavan ohjelman juoksuharrastukseen. Jan Verho on puolestaan laatinut aloittelijalle sopivat ohjeet kuntosaliharrastuksen aloittamiseen.

Hyvää palautetta saanut Protaus on laajasti saatavilla kirjakaupoissa. Kannattaa käydä tutustumassa myös virallisiin protaus.com -sivuihin.

Protaus - Liikkuvan ihmisen ruokavalio

EAN 9789512092598
Lk. 59.34
140 sivua
Koko 170 x 240 mm
Gummerus Kustannus, elokuu 2013
ISBN 978-951-20-9259-8
Nidottu
Kirjoittajat ovat mukana kirjamessuilla Messukeskuksessa sunnuntaina 27.10. kello 14:30 Kullervosalissa otsikolla: TERVEELLINEN RAVINTO JA LIIKUNTA. Mukana myös Hanna Skyttä uuden Fuelfood -kirjan kanssa.

protaus.com
protaus facebookissa
protaus twitterissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...