maanantai 21. maaliskuuta 2011

Terveyssatama Sydänmessuilla

Ensimmäinen vierailija messuosastolla


Innokkaimmat ennen ovien aukeamista
 Terveyssatama osallistui omalla osastolla lauantaina 19.3. Espoon Sydänyhdistyksen järjestämille Sydänmessuille Espoon Kulttuurikeskuksessa Tapiolassa. Tapahtuman suosiosta kertoo se, että rakennuksen ulkopuolelle oli kerääntynyt sankoin joukoin ihmisiä odottamaan jo puoli tuntia ennen ovien aukeamista. Muita näytteille asettajia oli myös runsaasti paikalla. Liikuntapalveluiden edustajia oli kiitettävästi, huomattavasti enemmän kuin edellisellä kerralla vuonna 2009. Korkeatasoista ravitsemusohjauspalvelua ei sen sijaan kukaan muu messuilla tarjonnut.


Yhdistyksen jäsenille jaettava messukassi oli suosittu


Professori Mustajoella oli painavaa asiaa

Messujen asiantuntijaluennot olivat todella suosittuja. Professori Pertti Mustajoen luento aiheutti suoranaista tungosta ja viimeinen dos. Markku Mäkijärven luento jouduttiin siirtämään alkuperäisestä paikasta suurempaan saliin. Terveyssatama kävi kuuntelemassa ravitsemusterapeutti Eija Orreveteläisen rasvaluentoa ja proviisori Anne Calanderin esitystä lääkkeiden yhteisvaikutuksista. Myös messuilla tehdyt kolesteroli- ja verenpainemittaukset vaikuttivat erityisen suosituilta.

 
Luennot olivat suosittujaKuhinaa messuosastolla
Terveyssataman osastolla riitti kiinnostuneita ihmisiä välillä jonoksi asti. Aika ajoin neljä kättä oli liian vähän, kun kaikille halukkaille jaettiin kilpailukuponkeja. Terveyssataman kilpailuun jätettiin satoja vastauskuponkeja. Kiitokset kaikille osallistuneille! Pääpalkintona olleet Terveysohjelma-paketit arvotaan lähiaikoina. Kaikille voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Messut ovat jo tässä vaiheessa poikineet kiinnostuneiden yhteydenottoja. Paras tapa kysyä lisätietoja on ottaa yhteyttä yhteydenotto-lomakkeen tai sähköpostin kautta: info@terveyssatama.fi

Kiitos vielä Espoon Sydänyhdistykselle hienosti sujuneista järjestelyistä.

 
Jan ja yhdistyksen toiminnanjohtaja Annukka Siro

1 kommentti:

  1. Hienoa Terveyssatama! Kevään korvalla ihmisiä varmaan kiinnostaa taas monin verroin liikunta ja ruokavalio. Olen ollut edelleen tyytyväinen palveluihinne ja projekti "kunnon kohotus ja laihdutus" jatkuu.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...