keskiviikko 29. elokuuta 2012

Flunssien ja mahatautien esto on urheilijoille tuiki tärkeää

Jan Sundell
Vieraskirjoitus
Kirjoittaja Jan Sundell on lääketieteen tohtori, sisätautiopin dosentti, sisätautien erikoislääkäri, kehonrakentaja (CBB) ja toimii ylilääkärinä Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Dr. Body kirjoittaa myös kolumnia Body-lehdessä ja on uuden Hanki lihasta, polta rasvaa -kirjan kirjoittaja.


Flunssa ja virusmahatauti

Flunssa on viruksen, kuten rinovirus, aiheuttama ylähengitystieinfektio. Mahataudilla taas tarkoitetaan yleensä viruksen, kuten rotavirus, aiheuttamaa suolistoinfektiota. Vaikka nämä virustaudit ovat yleensä vaarattomia niin ne ovat varsinkin kuntoilijoille harmillisia, koska tulee taukoa harjoitteluun. Lihasvoimatreenaajia ei myöskään innosta ajatus, että ne verottavat lihasmassaa, jonka takaisin saaminen vie aikansa.

maanantai 13. elokuuta 2012

Uudistunut Technobody on vertaansa vailla

Osa 1. Painopakkalaitteet

Helsinki-Vantaa lentokentän kupeessa Technopolis-toimitiloissa sijaitseva Technobody-kuntosali on saanut täysin uudet laitteet. Sali on pakattu täyteen viimeisimmällä teknologialla ja ominaisuuksilla varustettuja kuntosalilaitteita. Sali täyttää nyt nimensä edellytykset mallikkaasti. 


Technobody

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...